Home / / Gratis kennismaken met Hooge Graven Golfclub Ommen

Gratis kennismaken met Hooge Graven Golfclub Ommen

(Advertorial)

OMMEN – In het Overijsselse Vechtdal ligt de schitterende golfbaan Hooge Graven. Stuifzand, heide, bos en waterpartijen vormen de natuurlijke entourage. Volgens Leadingcourses.com, de grootste golfbaanvergelijker van Europa, krijgt Hooge Graven de hoogste score van Overijssel.

De 18-holes wedstrijdbaan en 9-holes Par-3 baan verrassen zowel de gevorderde als de beginnende speler. Er zijn uitgebreide oefenfaciliteiten, zoals een (deels overdekte) driving range en greens om het putten en chippen te oefenen.

Het leuke van golf is dat spelers van verschillende niveaus en leeftijden samen een ronde of wedstrijd kunnen spelen. Golfen is goed voor je gezondheid. Je bent buiten en je loopt gemiddeld in een ronde ongeveer 10.000 stappen.

Nog nooit gegolft, maar het altijd al eens willen proberen? Kom dan naar een van de gratis kennismakingslessen. Onze golfleraren geven les in de basistechniek en aansluitend kun je het geleerde in praktijk brengen op de baan. De lessen zijn op zaterdag 13 april, 15 juni en 7 september van 14.00 – 16.30 uur. Als door de week beter uitkomt, dan is donderdag 16 mei of dinsdag 9 juli van 17.00 – 19.30 uur ook een mogelijkheid.

Kun je al golfen en wil je kennismaken met de mooiste bosbaan van Oost-Nederland en onze vereniging, dan hebben we een leuk snuffelpakket of aantrekkelijk geprijsde (proef)lidmaatschappen.

Voor informatie en aanmelden voor een kennismakingsles kan contact opgenomen worden met het secretariaat via 0529-455999 (3) of info@hoogegraven.nl.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.