Home / / Gezelligheidsbridge in Emmagebouw

Gezelligheidsbridge in Emmagebouw

DALFSEN – De Dalfser bridgeclub houdt vrijdag 12 april tussen 15.30 en 18.00 uur in het Emmagebouw in Dalfsen voor het laatst dit seizoen een spelmiddag voor iedereen die kan bridgen. Bij uitzondering niet op de derde maar op de tweede vrijdag van de maand, omdat de derde op Goede Vrijdag valt. Spelers zonder bridgepartner zijn ook van harte welkom. Er is geen sprake van een competitie, dus ook geen uitslag na afloop; de ontmoeting met andere bridgers is even belangrijk als het spel zelf. De toegangsprijs bedraagt 3 euro; 2 euro voor de zaal en 1 euro voor lekkere hapjes. De consumpties worden betaald met munten die aan de bar verkrijgbaar zijn.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.