Home / / Geslaagde jubileumviering Green Shoes

Geslaagde jubileumviering Green Shoes

HOONHORST – Greenshoes Dalfsen heeft woensdag 3 april het 10-jarig jubileum gevierd. Speciale gast was Ton ten Hove, ex weerman van RTV-Oost.

Zaal Kappers in Hoonhorst vulde zich rond 18:00 uur met gasten en vrijwilligers van de Greenshoes Dalfsen. Gerlof Veldhuis (voorzitter) opende de jubileumbijeenkomst en was blij met de opkomst. De avond stond dan ook in het teken van ‘de vrijwilligers bedanken’ voor de inzet die zij het afgelopen jaar weer toonden.De voorzitter maakte een bruggetje van inzet naar weersverwachting en wandelen. Daar kon weerman Ton ten Hove de wandelaars alles over vertellen. Waar op te letten als je gaat wandelen? Het gebruik van ‘Buienrader’ en de grote mate waarin ‘de natuur’ het laatste woord heeft! Voorspellingen zijn voor 75 procent, of soms zelfs hoger, correct. Toch blijft het afhankelijk van vele facetten… Een sprankelend verhaal over hoge- en lagedrukgebieden, hier en daar een bui en het waarom van een onweersbui die niet de Vecht over kan, maar eigenlijk voor de Lemelerberg blijft hangen.
Tijdens de pauzes werden de aanwezigen verwend met een buffet. Tegen half elf sloot de voorzitter de avond af.

Voor de leden van Green shoes is de wandelkalender alweer begonnen, de eerste tochten zijn gemaakt. Wil je ook eens meewandelen kijk dan op www.greenshoes.nl of volg de vereniging op facebook: ‘greenshoes dalfsen’.

Lees ook

Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker CU Ommen

OMMEN – Het bestuur van de ChristenUnie Ommen heeft Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.