Home / / Film Mary Magdalene in De Overkant

Film Mary Magdalene in De Overkant

DALFSEN – De commissie Toerusting van de Protestantse gemeente Dalfsen vertoont dinsdag 9 april de film Mary Magdalene. Mary Magdalene is een Bijbelse dramafilm uit 2018. De film vertelt het verhaal uit het Nieuwe Testament vanuit Maria Magdalena’s oogpunt gezien. De film begint om19.30 uur in De Overkant. Na afloop is er gelegenheid na te praten en/of een drankje te gebruiken. Informatie bij ds. Tabitha Keuning (tolkeuning@hetnet.nl) en Diny Westerbeek (dinywesterbeek@gmail.com)

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Kaalslag

Kaalslag. Nee, niet op of in mijn hoofd, maar in onze tuin. Wat groeit en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.