Home / / Film ‘Book Club’ in De Stoomfabriek

Film ‘Book Club’ in De Stoomfabriek

DALFSEN – In theater De Stoomfabriek in Dalfsen is vrijdag 19 april de film ‘Book Club’ te zien. Voor deze film koos Bill Holderman niet de minste acteurs met een grote en lange staat van dienst: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen en Mary Steenburgen.

Het viertal leest en bespreekt boeken in de leesclub en zo kabbelt het leven voort. Hun leven neemt een andere wending als ze het boek Fifty Shades of Grey in handen krijgen.

De vier vriendinnen kennen elkaar al jarenlang en allemaal hebben ze hun portie liefde wel gehad. Elk zitten ze in een andere liefdesfase: Vivian geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel, Carols huwelijk is passieloos geworden, Sharon is nog bezig haar scheiding te verwerken en Diane is weduwe. Wanneer ze met hun boekenclub aan het erotisch getinte Fifty Shades of Grey beginnen staat hun leven op z’n kop.

Ze kijken anders naar zichzelf en hun relaties. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe. In de film laat ook Don Johnson zich van z’n beste kant zien. Aardig detail is dat zijn dochter Dakota Johnson de vrouwelijke hoofdrol speelt in de boekverfilming van Fifty Shades of Grey.

De film is op vrijdag 19 april om 20.00 uur te zien in De Stoomfabriek. Kaarten kosten 4,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl of bij Primera in Dalfsen.

Lees ook

Ontwikkeling Poort van Noord Dalfsen komt op gang

Sociale Verbinding centraal op terrein Natuurboerderij Lindehoeve DALFSEN – Begin juni kwamen de naaste buren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.