Home / / Film Bohemian Rhapsody in De Stoomfabriek

Film Bohemian Rhapsody in De Stoomfabriek

DALFSEN – De veelbesproken film ‘Bohemian Rhapsody’ met in de hoofdrol Rami Malek won vier Oscars en leverde ruim 890 miljoen dollar op. Vrijdag 12 april is de fim te zien in Theater De Stoomfabriek. Aanvang: 20.00 uur.

Queen groeide uit tot een van de grootste rockbands ter wereld. Speciaal voor de film werd het legendarische Live Aid-podium nagebouwd en zelfs de extravagante kleding van de Queen-leden, waaronder de sokken van Roger Taylor, ontbreekt niet. De film is een eerbetoon geworden aan Queen, de muziek en de buitengewone zanger Freddie Mercury. Freddie (geboren als Farrokh Bulsara in Stone Town Tanzania) groeide uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. Bohemian Rhapsody volgt de razendsnelle opkomst van de band door hun iconische songs en revolutionaire sound. Een duik in het verleden leert dat Farrokh in Engeland Brian May en Roger Taylor tegen het lijf loopt nadat ze hadden opgetreden met hun band Smile. Het tweetal zat flink in de put omdat leadzanger Tim Staffell er net de brui aan had gegeven. Farrokh stelt een samenwerking voor en de rest is geschiedenis. Tot op de dag van vandaag spreekt Queen tot de verbeelding en zorgt voor bakken met inspiratie. Is this real the real life? Is this just fantasy? Ga het zien, vrijdag 12 april in Theater De Stoomfabriek.

Aanvang: 20.00 uur. Kaarten kosten 4,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera aan de Prinsenstraat in Dalfsen

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.