Home / / Muziekproeverij Ommen feestelijk afgesloten

Muziekproeverij Ommen feestelijk afgesloten

OMMEN – Met een muzikaal feestje sloten vrijdag 21 kinderen de Muziekproeverij van Hafamo af. Alles werd deskundig begeleid door Dorien Jansen Venneboer van TacT muziek en compleet verzorgd door Speelparadijs Octo4kids.

Van alles kwam voorbij: zelfbedachte liedjes voor houtblazers, voor koperblazers en voor slagwerkers, maar samen gespeeld. Kinderen die hun eigen orkest stonden te dirigeren en kinderen die de circa honderd toeschouwers in de benen kregen voor body percusssion.

Als vervolg op de muziekworkshops zetten de Ommer muziekverenigingen hun deuren deze week wagenwijd open tijdens jeugdactiviteiten. Ze hebben ook allemaal een programma bedacht voor de periode tot de vakantie. Als de kinderen het dan nog steeds leuk vinden, kunnen zij zich opgeven voor echte muzieklessen, die in september starten. Kijk voor meer informatie op www.hafamo.nl.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.