Home / / Familievoorstelling ‘Lev’ eenmalig in Theater de Voorveghter
.

Familievoorstelling ‘Lev’ eenmalig in Theater de Voorveghter

HARDENBERG – Tijdens de meivakantie, op dinsdag 30 april, is de familievoorstelling Lev eenmalig te zien in Theater de Voorveghter in Hardenberg. Lev is een feest van muziek, kostuums en spel, gespeeld door dertien acteurs en zangers. Een kleurrijke voorstelling waarbij het hele publiek uit volle borst mee mag zingen. Lev is gemaakt door het Enschedese jeugdtheatergezelschap Theater Sonnevanck, muziektheatergezelschap Silbersee uit Amsterdam en het Enschedese koor Consensus Vocalis.

Een muzikale reis naar het vinden van je eigen stem

De voorstelling Lev gaat over een jongen die op zoek is naar zijn eigen plek. Hij heet Lev omdat dit een afkorting van ‘leven’ is. Lev is kwijt, zijn moeder zoekt hem overal, maar Lev laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur! Onderweg ontmoet hij zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?

Avontuurlijk muziektheater

Lev ging op zondag 10 maart jl. in première en toert sindsdien door Nederland en België. De voorstelling werd lovend ontvangen door pers en publiek. “Wat een fantastische voorstelling is Lev! Wat een energie, vrolijkheid, humor, muzikaliteit en spanning”, schreef blogsite Go-Kids over de voorstelling. De Theaterkrant noemde het ‘avontuurlijk muziektheater, voor iedereen vanaf 6 jaar’.

30 april te zien in de Voorveghter

Kaarten voor Lev op dinsdag 30 april om 15.00 uur kunnen worden gereserveerd door te bellen naar de kassa van Theater de Voorveghter: 0523 – 280350 of via www.voorveghter.nl/programma/lev. Kaarten kosten 10 euro. De voorstelling duurt ongeveer een uur en is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

De trailer van Lev: https://youtu.be/zHZwz8IwZes

Lees ook

Ommen wil tot aan 2040 maximaal 1250 woningen erbij

Concept-omgevingsvisie: in de nabije toekomst geen nieuwe bedrijventerreinenOMMEN – De gemeente Ommen wil tot aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.