Home / / ELK biedt hippe mode voor het hele gezin

ELK biedt hippe mode voor het hele gezin

DALFSEN – Sinds anderhalve maand is Kiddybe in Dalfsen verder gegaan onder de naam ELK. Naast het vertrouwde assortiment van kinderkleding, wordt er nu ook hippe, eigentijdse kleding voor dames en heren verkocht.

Trotse eigenaresse Barbara van Nieuwenhuizen- van Elk merkte dat haar klanten behoefte hadden aan die uitbreiding. Met merken als Jack & Jones, Dstrezzed, Yaya, Pieces, Cirlce of Trust, Catwalk Junkie en Colourful Rebel verkoopt de winkel nu ook hippe en trendy mode voor dames en heren. Het hele gezin kan nu slagen bij ELK. ‘’We hebben laatst een heel gezin aangekleed voor een feestje’’, vertelt Barbara enthousiast. Terwijl de kinderen zich in de speelhoek vermaken, kunnen ouders naar hartenlust winkelen. ‘’Wij bieden echt de service van een dorpse winkel. Het personeel is betrokken, eerlijk advies vinden wij erg belangrijk.’’ De klanten weten de vernieuwde winkel al goed te vinden. ‘’De reacties zijn allemaal erg positief, ondanks dat het assortiment is uitgebreid, vinden de klanten de winkel ruimtelijker.’’ Kiddybe stond ook bekend om de verkoop van het houten speelgoed en de Haba spellen. In de huidige winkel was daar geen plek meer voor, ze moesten keuzes maken. Dalfsenaren hoeven echter niet ver te reizen om toch aan het speelgoed te komen. Het bekende assortiment is nu terug te vinden bij Lindenburg. ‘’Ik ben erg trots op Dalfsen en heb het winkelbestand in het dorp hoog zitten. Ik vind het belangrijk dat mensen ook voor dit speelgoed gewoon nog in het dorp terecht kunnen.’’ Het assortiment van de winkel is veranderd, maar de vertrouwde service blijft ongewijzigd. 5 procent korting voor vaste klanten op de nieuwe collectie en persoonlijke aandacht zijn onverminderd belangrijk. Daarnaast staat het enthousiaste team altijd voor de klanten klaar.
‘’Kom snel een kijkje nemen in de vernieuwde winkel, we hebben voor ELK wat wils!’’

Tekst: Cynthia Vos

Lees ook

Jeugdspelers TCO krijgen nieuwe clubshirts

OMMEN – Afgelopen week ontvingen alle jeugdspelers van TCO een nieuw clubshirt. De shirts worden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.