Home / / Einde van tijdperk SVD Gym

Einde van tijdperk SVD Gym

DALFSEN – Na ruim 55 jaar houdt SVD Gym op te bestaan. Dat heeft het bestuur van de Dalfser gymnastiekclub afgelopen week bekend gemaakt. “Het is ons niet gelukt om nieuwe bestuursleden en leiding voor onze vereniging aan te trekken. De consequentie hiervan is, dat in de buitengewone ledenvergadering van 8 april jl., unaniem is besloten dat SVD Gym per 1 juli 2019 ophoudt te bestaan” laat het bestuur tot hun grote spijt weten. “Natuurlijk gaan de lessen tot het eind van het seizoen gewoon door. Wij bedanken iedereen (leden, leiding, bestuursleden, vrijwilligers en andere betrokkenen) voor de medewerking in welke vorm dan ook, gedurende het ruim 55- jarig bestaan van de vereniging.”

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.