Home / / Duivenmelker Gerard Wolters wint

Duivenmelker Gerard Wolters wint

OMMEN – Voor de eerste officiële wedvlucht van dit seizoen korfden de leden van PV de Luchtpost vrijdag 159 duiven in. Deze werden verplaatst naar de Limburgse plaats Venlo, voor een concours huiswaarts over hemelsbreed 127 kilometer. Door de lage temperatuur in de ochtend werd de lossing uitgesteld tot half elf. Het was een duif van Gerard Wolters die om 12.15 uur, met een gemiddelde snelheid van 73 kilometer per uur als eerste aantikte op het hok aan de Stegerdijk in het buurtschap Stegeren. De eerste tien van de wedvlucht Venlo: Gerard Wolters 1, 2, 3, 4, 5, 7 en 9; Piet Harmsen 6 en 10; Gebroeders Ramaker 8.
Ook in rayon 6, met 1538 ingekorfde duiven, deden de Ommer duiven het meer dan goed, met beslaglegging op de plaatsen 1, 2 en 5.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.