Home / Nieuws / Drukbezochte Voetbal Meidendagen bij FC Dalfsen

Drukbezochte Voetbal Meidendagen bij FC Dalfsen

DALFSEN – De eerste van twee Voetbal Meidendagen bij FC Dalfsen is vrijdagmiddag drukbezocht. Deze eerste dag was gecombineerd met de georganiseerde voetbalclinic vanuit Sport4kids. Op deze mooie zonnige dag mocht FC Dalfsen maar liefst 70 meiden en 25 jongens verwelkomen op sportpark Gerner.

Topprestaties werden er neergezet van allemaal talentjes in de dop. De dag werd afgesloten met een lekkere snack. De tweede Meidendag van FC Dalfsen vindt plaats op 15 mei. Deze clinic wordt volledig georganiseerd door de dames van PEC Zwolle. Opgeven voor deze tweede clinic kan nog steeds via info@fcdalfsen.nl. Om alvast in de stemming te komen hebben de meiden vrijdag een vrijkaartje gekregen voor een voetbalwedstrijd van PEC Zwolle dames.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.