Home / / Drukbezocht Recreatietoernooi bij Schietsport Vereniging Nieuwleusen
.

Drukbezocht Recreatietoernooi bij Schietsport Vereniging Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Afgelopen vrijdag is voor de 28e keer de finale geschoten van het zeer goed bezochte Recreatietoernooi van Schietsport Vereniging Nieuwleusen. Dit jaar deden er 121 teams van 4 personen mee.

In de voorrondes kon men zich kwalificeren voor de eindronde. Met luchtgeweer moesten de 3 beste teams, bestaande uit 4 schutters, van elke klasse 10 extra schoten per persoon schieten. Bij de recreanten (mensen die geen lid zijn van Schietsport Vereniging Nieuwleusen) waren er ook in elke klasse titels van Schutterskoningin en -koning te verdienen.

Na het uitreiken van de prijzen bedankte de toernooileider een ieder voor de inzet en kon melden dat er ook volgend jaar een toernooi wordt georganiseerd. Het is dan de 29e editie. De volledige uitslag staat op www.schietsportnieuwleusen.nl.

Lees ook

Openluchtbaden in gemeente Dalfsen weer open voor publiek

DALFSEN – De zwembaden in de gemeente Dalfsen zijn weer open voor publiek. Op woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.