Home / / Drie punten voor OZC dames 1

Drie punten voor OZC dames 1

OMMEN – Met Julia Hogeman in het doel, begon OZC fanatiek aan de wedstrijd tegen HHC. Eerder dit seizoen won HHC met 2-0 van OZC en dus was er iets recht te zetten. En dat gebeurde. HHC had deze middag helemaal niet in te brengen en mocht blij zijn dat met een 1-1 stand de rust werd gehaald. De eerste goal van OZC werd gemaakt door Tanja Hamhuis die deze middag wat tijd nodig had om het vizier op scherp te krijgen maar wel terug kan zien op een prima wedstrijd. Even later volgde het antwoord van de bezoekers. Uit een goed in geschoten bal liet zij de OZC keepster kansloos.
Na nog wat kansen te hebben gemist, maakte één van de speelsters van HHC hands in de zestien meter. De strafschop die daarop volgde werd onberispelijk binnengeschoten door Carin Meesters-Bakhuis en daardoor besliste zij de derby.
Spannend werd het niet meer. HHC kon het niet opbrengen om de verdediging van OZC nog in de problemen te brengen.
Voor de stand op de ranglijst maakt deze zege niet zoveel uit. Genemuiden dat twee wedstrijden minder heeft gespeeld, kan OZC zaterdag op de ranglijst alweer passeren.

De komende drie weken speelt OZC door de planning van de competitiemanager geen wedstrijden waardoor er zelfs sprake is van een mini-winterstop op Sportpark Westbroek. Zaterdag 11 mei speelt OZC om half drie thuis tegen vv Bergentheim, een elftal dat eveneens probeert de nacompetitie te ontlopen.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.