Home / / D’Ommerdieck speelt gelijk tegen Oranje Zwart

D’Ommerdieck speelt gelijk tegen Oranje Zwart

NIEUWLEUSEN – Terwijl de andere sporten bezig zijn om de laatste wedstrijden af te werken, is de Korbalbond gestart met een nieuwe veldcompetitie. Deze competitie duurt tot 15 juni. De eerste veldwedstrijd voor d’Ommerdieck was thuis tegen Oranje Zwart uit Zwolle.

Bij d’Ommerdieck ontbraken drie basisspelers. In de basis stonden Carlijn Haan en Femke Rijkeboer. De heren van het eerste team hadden al een wedstrijd meegespeeld bij het tweede team. Tel de zomerse temperaturen erbij op en je kon concluderen dat het een zware wedstrijd zou worden. Toch heeft d’Ommerdieck zich goed verweerd en bleef het een gelijk opgaande wedstrijd.

Uiteindelijk stapten de teams met een 10-10 eindstand van het speelveld. De volgende wedstrijd wordt op 11 mei om 13.00 in Kampen gespeeld tegen DOS.

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.