Home / / D’Ommerdieck sluit zaalcompetitie af met nipte overwinning

D’Ommerdieck sluit zaalcompetitie af met nipte overwinning

NIEUWLEUSEN – Korfbalvereniging d’Ommerdieck uit Nieuwleusen heeft de zaalcompetitie afgesloten met een nipte overwinning. In Gramsbergen won de ploeg met 13-14 van Centrum 1.

Het werd een gelijk opgaande wedstrijd waarbij Centrum in de eerste helft een voorsprong kon blijven behouden. Want na 1-0 werd de stand gelijk 1-1 door Gerja Eykenaar en na 2-1 zorgde Jasper Batterink met een strafworp voor de gelijkmaker 2-2. Na 3-3 wist Centrum uit te lopen tot 5-3. De ruststand was 5-4.

Na rust wist d’Ommerdieck gelijk te scoren 5-5. Maar het was Centrum dat eerst raak schoot, gevolgd door d’Ommerdieck met de gelijkmakers 6-6, 7-7, 8-8 en 9-9. Daarna schoot Centrum tweemaal achter elkaar raak 11-9. Maar ook nu wist d’Ommerdieck weer gelijk te komen 11-11. Door driemaal achter elkaar raak te schieten kwam de ploeg voor het eerst op voorsprong: 11-14. Centrum probeerde om alsnog bij te komen, maar verder dan 13-14 kwamen ze niet.

D’Ommerdieck gaat nu weer op het veld trainen en spelen. Zaterdag 20 april staat de eerste veldcompetitie op het programma. D’Ommerdieck speelt thuis op het terrein van SV Nieuwleusen om 14.45 uur tegen Oranje Zwart 4 uit Zwolle. De veldtraining is op woensdag 3 april vanaf 18.00 uur.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.