Home / / Dina verkoopt klederdrachtmutsen voor goed doel

Dina verkoopt klederdrachtmutsen voor goed doel

OMMEN – Dina Poortier uit Ommen is vrijdag 12 april van 16.00 tot 21.00 uur aanwezig op de Voorjaarsmarkt bij Welkoop in Ommen. Zij heeft daar een verkoopstand met allerlei Quiltartikelen. Het gaat onder andere om tassen, kussens, schorten, pannenlappen en ovenwanten.

Speciaal op deze Voorjaarsmarkt is de verkoop van klederdrachtmutsen, schoon en opgemaakt. De opbrengst van de verkoop is voor de stichting ‘Good Hope’, een organisatie die een medische post in zuidwest-Oeganda ondersteunt.

Voor Dina Poortier is het een hobby om met naald en draad mooie kunstwerken van stof te maken; die variëren van kleden en kussens tot tassen. Dina verkoopt ze op verschillende markten voor goede doelen. Als jong meisjes kreeg Dina het werken met naald en draad met de paplepel ingegoten. Sinds haar koninklijke onderscheiding in 2016 wordt Dina Poortier ook wel de ‘Koningin van draad en naald’ genoemd.

Lees ook

Uitreiking eerste nestkastje

DALFSEN – Ook dit jaar deelde de gemeente Dalfsen weer 1.000 gratis nestkastjes uit aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.