Home / / Dicht- en woordkunst middag

Dicht- en woordkunst middag

OMMEN – Na twee geslaagde edities wordt zondag 14 april in Café de Herberg in Ommen de derde Dichtmiddag gehouden. Een middag om je te laten verrassen, verwonderen, raken, inspireren en ook gewoon erg gezellig. Diverse stijlen van gedichten en voordragen komen voorbij. De volgende dichters verlenen hun medewerking: Hein van der Schoot, Erna Bouwhuis, Guus Puylaert (verhalenverteller), Marianne Couvée en Viviane Rose (organisatie en presentatie). Enkele van deze dichters maken deel uit van het Zwols Dichterscollectief. Gastdichter is dit keer Ria Westerhuis uit De Wijk.

Bezoekers kunnen meedoen aan het ‘Open Podium’ om zelf ook één of twee gedichten voor te dragen. Meld je hiervoor ( voor aanvang of tijdens de pauze) aan bij Viviane Rose. De middag in Café de Herberg begint om 13.00 uur en duurt tot circa 15.00 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Blikjes inleveren voor statiegeld nog t/m zaterdag 7 augustus

DALFSEN – De bijzondere actie van Kringloop Noggus&Noggus en de gemeente Dalfsen om blikjes in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.