Home / / Dag van de Diagnostiek

Dag van de Diagnostiek

HARDENBERG – Op zaterdag 6 april viert Saxenburgh de Dag van de Diagnostiek. Tussen 13.00-16.00 uur kunt u een uniek kijkje nemen achter de schermen van het ziekenhuis. Op 6 april stelt Saxenburgh niet alleen de vaatkamer voor u open maar ook de diagnostische kamers. Er zijn vier routes die u laten zien welke onderzoeken Saxenburgh doet als u last heeft van chronische beenklachten, pijn op de borst, hartritmestoornissen of maag- of darmklachten. Met deze routes komt u langs de afdelingen Radiologie, Functieafdeling (hart- en longfunctie) en Endoscopie (darmonderzoek).
Met de Dag van de Diagnostiek viert Saxenburgh het 10-jarig bestaan van de vaatkamer (angiokamer). Met de realisatie van deze vaatkamer maakte Saxenburgh diagnostiek en nieuwe behandelmogelijkheden beschikbaar voor inwoners in de regio Hardenberg, Ommen en Coevorden. Als regionaal medisch en zorgnetwerk zit Saxenburgh niet stil en biedt de inwoners steeds meer innovatieve onderzoeks- en behandelmogelijkheden.

Lees ook

Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker CU Ommen

OMMEN – Het bestuur van de ChristenUnie Ommen heeft Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.