Home / / College gemeente Dalfsen bezoekt Nieuwleusen

College gemeente Dalfsen bezoekt Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdag 10 april bezoekt het college, Nieuwleusen. Om 20.00 uur in ’t Witte Peerd start de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang Nieuwleusen. Het college praat inwoners uit Nieuwleusen dan bij over actuele gebeurtenissen in de buurt. Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder de N377, woningbouw en het DNA van Dalfsen.

Vragen stellen

Het college hoort graag wat er onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. Dat kan tot maandag 8 april. Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord.

U bent van harte welkom

De informatieavond begint om 20.00 uur en vindt plaats in ’t Witte Peerd. Namens Plaatselijk Belang Nieuwleusen en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!

Lees ook

Minder principes wanneer zetels een rol spelen

LEMELERVELD – Jannes Kuik, voormalig stadsdichter van Ommen maakt zich zorgen over de opkomst tijdens …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.