Home / / Clubhuiswand OVC ’21 speelser, duidelijker en sierlijker

Clubhuiswand OVC ’21 speelser, duidelijker en sierlijker

OMMEN – In de week voor de paasdagen was er behoorlijk wat bedrijvigheid op en rond het clubgebouw van OVC ’21. De zondagclub heeft een fantastische accommodatie. Mankeert niets aan. Tribune en clubhuis met zicht op het hoofdveld, een dakterras aan de zonzijde, een pannaveld, kunstgras, kortom alles wat een moderne voetbalclub zich wenst. Dikke duim omhoog. Niets meer aan doen? Of misschien iets speelser? Iets wat de identiteit van de club versterkt? Voor vreemden was het wellicht even zoeken op Westbroek, maar dat is nu wel voorbij. Op de kale achterwand van het clubgebouw is in de aanloop naar Pasen niet alleen het logo van de club geschilderd, maar ook een voetbal en een speler in actie. Vanzelfsprekend in het korenbloemblauwe tenue van de oudste voetbalclub van Ommen. Het onbaatzuchtige, maar waanzinnige staaltje street-art is afkomstig van de hand van graffiti artiest Martijn Veenemans van Studio Nevel. Zie www.ovc21.nl.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.