Home / / Burgemeester Vroomen op bezoek bij wagenbouwers

Burgemeester Vroomen op bezoek bij wagenbouwers

OMMEN – Vorige week brachten enkele leden van het bestuur van de Oranjevereniging Ommen samen met burgemeester Hans Vroomen een bezoek aan de wagenbouwers van de scholen: Het Palet, Het Koloriet en het Kardoen.

De bestuursleden als ook de burgemeester waren onder de indruk van de werkzaamheden die tot dan toe waren verricht. Er moest op dat moment nog veel werk worden verzet voordat de wagens gereed zijn voor Koningsdag, maar ze schoten al aardig op. Het resultaat is te bewonderen op Koningsdag tijdens de grote optocht.

De bouwers vertelden dat de kinderen die dit jaar op de wagen mogen, al geweest waren om te kijken. Zij zijn door het dolle heen en hebben er heel veel zin in. De overige bestuursleden van de Oranjevereniging zijn afgelopen week ook op pad geweest naar de Guido de Brés, de Sint Bernardusschool, de Triangel, en OBS de Dennenkamp.

Ook de twee buurtschappen Varsen en Arriën zijn dit jaar weer van de partij. De bestuursleden zijn blij dat er zoals elk jaar, een jury is gevormd die de prijzen moet gaan verdelen. Ook dit jaar zal dat weer een moeilijke opgave worden.

Na afloop van het bezoek van de burgemeester aan de wagens, werd er ook nog een bezoek gebracht aan de repetitie bij Crescendo. De nieuwe voorzangers bij de aubade waren daar met het muziekkorps aan het oefenen.

Lees ook

Koningsdag in aangepaste vorm

OMMEN – De Oranjevereniging Ommen gaat ervan uit dat Koningsdag in een aangepaste vorm gevierd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.