Home / / Boys Night Pizza Party bij Saam Welzijn

Boys Night Pizza Party bij Saam Welzijn

NIEUWLEUSEN – Op 18 april organiseert Saam Welzijn een Boys Night. Op deze avond is er de mogelijkheid om, speciaal voor de jongens die denken dat ze niks te zoeken hebben in de keuken, een heerlijke pizza te beleggen. Ook als koken wél jouw ding is, ben je van harte welkom. De avond wordt afgetrapt om 19:00 in het jongerencentrum van Saam Welzijn in de Spil. Eerst wordt er een bezoek aan de supermarkt gebracht, om de verse ingrediënten op te halen. Deelname is gratis, opgeven kan door middel van een mailtje naar jongerenwerker Hendrik Jan van den Berg: h.vdberg@saamwelzijn.nl

Lees ook

60ste Craft Ster van Zwolle

55ste keer seizoensopener REGIO – De 60ste Craft Ster van Zwolle keert terug op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.