Home / Nieuws / Bouwvakker uit Dalfsen zwaargewond in Olst

Bouwvakker uit Dalfsen zwaargewond in Olst

OLST/DALFSEN – Vandaag 8 april, is een twintigjarige (leerling)bouwvakker zwaargewond geraakt. De betonnen vloer waar hij op stond, brak af. De jongen komt uit Dalfsen en was werkzaam op een bouwplaats aan de Koolmees in Olst. Nog door onbekende oorzaak brak de vloer af, hij kwam 2,5 meter lager terecht.

Massaal zijn hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter ter plaatse gekomen. De straat werd afgezet zodat de hulpverleners hun werk konden doen. Na stabilisatie is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle

Lees ook

Ommen 75 jaar Vrijheid op zoek naar 75- en 11-jarigen

OMMEN – Voor Ommen is 11 april de Bevrijdingsdag. De Black Watch van de XII …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.