Home / / Bijeenkomst voor mantelzorgers in Alzheimer Café Dalfsen

Bijeenkomst voor mantelzorgers in Alzheimer Café Dalfsen

DALFSEN – “Het is mijn passie om een steentje bij te dragen aan goede zorg voor mensen met dementie, mede door het informeren en motiveren van anderen”, aldus Tim van Iersel, ook wel de ‘dementie-dominee’ genoemd. In het Alzheimer Café Dalfsen gaat hij in gesprek over dilemma’s die zich voordoen bij de ziekte Alzheimer.

Tim van Iersel is geestelijk verzorger in verpleeghuizen waar vooral ouderen met dementie wonen. Op maandagochtend 13 mei is hij aanwezig bij een bijeenkomst voor mantelzorgers. Het Alzheimer Café bevindt zich in Zalencentrum De Overkant op het Kerkplein in Dalfsen. Inloop vanaf 10.00. Het programma start rond 10.30 en eindigt om 12.30. Toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst.

Voor meer informatie of het aanmelden kunt u contact opnemen met Janny Velthuis via 06-11276383 of j.velthuis@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.