Home / / Veertiende Wiekelaar stratenvolleybal in Oudleusen

Veertiende Wiekelaar stratenvolleybal in Oudleusen

OUDLEUSEN – In Oudleusen gaat maandag 17 juni het 14e Wiekelaar stratenvolleybaltoernooi van start. Het toernooi duurt tot en met donderdag 20 juni 2019.

Aan het toernooi mogen personen meedoen van 14 jaar en ouder. Elke deelnemer mag in de speelweek voor één team uitkomen. Elk team dient te zorgen voor een scheidsrechter en teller. Iedere avond is er een winnaar. Om 18.30 uur is de sportzaal open en de wedstrijden starten om 19.00 uur. De speeldata voor poule A: dinsdag 18 juni en donderdag 20 juni 2019. Voor poule B: maandag 17 juni en woensdag 19 juni 2019.

Wanneer een team op beide avonden kan, dit graag aangeven. Het inschrijfgeld bedraagt 18 euro per team. Poule A: per team maximaal drie NeVoBo-spelers (m/v) en minimaal twee dames in het veld, Poule B: per team maximaal één NeVoBo-spelers (m/v) en minimaal twee dames in het veld. Kunnen jullie één of meerdere teams samenstellen die aan deze eisen voldoen? Graag opgeven via e-mail voor vrijdag 24 mei 2019: stratenvolleybal.oudleusen@gmail.com

Bij opgave graag je emailadres doorgeven. De programmaboekjes worden digitaal verstuurd.

Lees ook

PB Dalfsen: aandacht voor de Rondweg

DALFSEN – Plaatselijk Belang dorp Dalfsen heeft signalen ontvangen dat de drukte op de Rondweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.