Home / / Zwaar bevochten overwinning voor d’Ommerdieck

Zwaar bevochten overwinning voor d’Ommerdieck

Het eerste team van korfbalvereniging d’Ommerdieck ontving in sporthal de Spil Avereest 1 uit Dedemsvaart. D’Ommerdieck staat bovenaan in de poule en Avereest bezet de vijfde plaats.

Avereest begon in een hoog tempo en wist met twee rake schoten binnen twee minuten gelijk de stand op 0-2 te brengen. Het tweede aanvalsvak met Agnes Compagner, Stefan van Veldhuizen, Esther van Dijken en Jasper Ekkelenkamp zette goede aanvallen op en wisten raak te schieten, zodat de stand gelijk was 2-2. Avereest bleef in hoog tempo spelen en wist weer tweemaal achter elkaar raak te schieten. De aanvallers van d’Ommerdieck bleven rustig , wachtten de kansen af en brachten de stand uiteindelijk weer op gelijke hoogte 4-4.

Na de rust wisten beide teams nog een aantal keren te scoren. Goed aanvalsspel leidde uiteindelijk tot een overwinning voor d’Ommerdieck. Door de 15-9 eindstand behouden zij de eerste plaats.

Op woensdag 13 maart speelt d’Ommerdieck om 19.30 uur in sporthal de Spil de cruciale wedstrijd tegen nummer 2: Centrum 1 uit de Krim.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.