Home / / Zonnebloem huldigt vrijwilligers voor jarenlange inzet

Zonnebloem huldigt vrijwilligers voor jarenlange inzet

DALFSEN – De afdeling Dalfsen van de Zonnebloem heeft tijdens de jaarvergadering van 26 februari twee vrijwilligsters gehuldigd. Joke Porte en Mariëtte Hilgenkamp werden door voorzitter Bart Scheperboer in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Met veel plezier bezoeken deze vrijwilligers hun gasten of zijn als bestuurslid in de afdeling actief. Beide dames, al 10 jaar actief binnen de afdeling, ontvingen het zilveren insigne van de afdeling en de bijbehorende oorkonde alsmede een fraai boeket bloemen.

De afdeling nam afscheid van twee bestuursleden, te weten Hans Alders en Louise Loman. Zij waren na zes jaren bestuurslid te zijn geweest niet meer verkiesbaar. Hun taak in het bestuur was ‘bezoekwerk’. De voorzitter bedankte hun voor jarenlange inzet en hiervoor ontvingen deze vrijwilligers het Zonnebloembeeldje ‘Waardering’.
Tonny Damman en Anneke van Lente namen afscheid als vrijwilliger van de afdeling, ook zij ontvingen een boeket als dank voor de inzet voor hun gasten.
De afdeling Dalfsen telde afgelopen jaar 58 vrijwilligers en 56 gasten die bezocht werden. Tot de activiteiten behoorden de Nieuwjaarsreceptie, de dag boottocht, theaterbezoek, Bingomiddag, een Kerstwinkelochtend et cetera. Wie mensen kent die in aanmerking komen voor het Zonnebloemwerk. ( mensen die vaak aan huis gebonden zijn, door een lichamelijke handicap, weinig sociale contacten hebben en zelfstandig wonen) kunnen zich melden bij bestuurslid bezoekwerk Co Bijker tel. 0529-46.6459 Ook nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom.

De afdeling Dalfsen bestaat dit jaar 30 jaar. Op 27 maart as. zal dit worden gevierd met alle vrijwilligers en hun gasten. Was u ooit vrijwilliger, dan bent u ook van harte welkom. Opgave is wel wenselijk, en het liefst voor 20 maart, dit kan via een mail naar : thearoks@roks-oa.nl

Met veel plezier bezoeken deze vrijwilligers hun gasten of zijn als bestuurslid in de afdeling actief.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.