Home / / Zonnebloem Dalfsen viert 30-jarig bestaan

Zonnebloem Dalfsen viert 30-jarig bestaan

DALFSEN – Zonnebloem afdeling Dalfsen viert woensdag 27 maart het 30-jarig bestaan. Oud-vrijwilligers en oudgasten zijn van harte uitgenodigd voor een gezellige middag in De Overkant, Kerkplein 22 te Dalfsen. Op het programma staat onder meer de voorstelling ‘Samen zijn’ van Ineke Hadderingh en Anouk Balins. De middag begint om 14.00 uur en wordt afgesloten met een broodmaaltijd. Het programma duurt tot 17.30 uur.

De afdeling Dalfsen bestaat uit een groep van 55 vrijwilligers en 58 gasten. Vrijwilligers van de Zonnebloem zien het als hun taak eenzaamheid te doorbreken door huisbezoeken, een luisterend oor te bieden en aandacht te geven. Naast de huisbezoeken organiseren ze zes keer per jaar een activiteit. Die varieert van een gezellig samenzijn tot een dagje uit. De gasten kunnen ook deelnemen aan landelijke activiteiten zoals een vakantieweek.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.