Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Zaterdagmiddag 17 juni 1967 is het provinciaal jeugdhuis “De Olde Vechte” in Ommen geopend. Daarmee werd Overijssel de tweede provincie met een eigen jeugdcentrum voor gereformeerd jeugdwerk. De opening werd verricht door A.P. van der Mey, het hoofd van de afdeling jeugdzaken van het ministerie voor cultuur en recreatie. Dat is volgens ons de man in het midden, wie zijn de andere twee heren?

Op het vorig zoekplaatje uit deze reeks (archiefnummer GS0019, gepubliceerd in week 11), een groep meisjes met de voorstelling van een regenboog, hebben we helaas nog geen reacties gehad. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer LW0110 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.

Lees ook

Festival de Vecht gaat aangepast door

OMMEN – Met de onverwachte, nieuwe coronamaatregelen die voorlopig gelden tot 13 augustus moet de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.