Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Bij deze (deel)foto van fotojournalist Herman Wigbels staat vermeld ‘1967’, ‘paashaas optocht’ en ‘Ommen’. Een wagen volgeladen met kinderen. Wie helpt ons aan de namen van de kinderen?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 34 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Met dank aan Sietske Heuver-Scholing, Ine kleinmeulman en Annet van Oldeniel-Huisman voor de oplossing van het vorig zoekplaatje uit deze reeks haw_62764 (week 8, KPO modeshow in Lemelerveld in 1970): Het meisje op de foto is Annet Huisman, de dochter van Bertus en Gerrie Huisman uit Lemelerveld. Zij heeft meegedaan met de modeshow van Kleinmeulman Mode en was toen bijna 4 jaar. Ze is getrouwd met van Oldeniel en momenteel woonachtig in Olst.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_59189 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.