Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Een uitsnede van een klassenfoto van de openbare lagere school aan het Vrijthof in Ommen. De foto is gemaakt in 1937 en op één persoon na – aangeduid met een vierkant – zijn alle namen van personen op de foto bekend. Op de uitsnede staan juffrouw (Toos) Koldewey met links: Gerrit van Hessem (v), Gretha Stegeman (m) en onbekend (a); midden: Max van Dijk (v), Baukje Schuurman (m) en Ali Leffers (a); rechts: Riek Martens (v) en Truida van Elburg (a). Wie helpt ons aan de naam van de onbekende jongen? Op het vorig zoekplaatje uit deze reeks (archiefnummer GS0014, publicatiedatum 13-02-2019) hebben we helaas nog geen reacties gehad. Met dank aan Chris Stuut voor de namen bij zoekplaatje II0010 (week 51, 2018) van personen op een praalwagen van de openbare lagere school in Beerzerveld, met v.l.n.r.: Jan Stuut, Kasperdina Stuut, Egberdina Schottert, mevr. Katerberg en Pieter de Bruin. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl. Reacties met vermelding van archiefnummer GA0052 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.

Lees ook

Brandweer naar de Spokkeriete

OUDLEUSEN – Vorige week werd een beginnende bosbrand ontdekt aan de Spokkeriete, door opmerkzame wandelaars. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.