Home / / Woods Fashion for Kids sluit de deuren

Woods Fashion for Kids sluit de deuren

OMMEN – Na bijna 40 jaar gaat kinderkledingzaak Woods Fashion for Kids aan de Kruisstraat 7 in Ommen de deuren sluiten. “Met veel pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten om kinderkledingland te verlaten” laten eigenaren Joke, Mariska en Petra Schuurman weten.

Een combinatie van ingehaald worden door problemen in het verleden en een extreem veranderend winkelklimaat is het bedrijf na vele jaren uiteindelijk toch fataal geworden.
“Wij hebben er de afgelopen jaren hard voor gevochten en werkelijk alles gegeven maar we kunnen het niet winnen. Wij zijn moe. Onze roots stammen uit 1980, met een leuke winkel in Ommen, die later is uitgegroeid tot een klein filiaalbedrijf.

We zullen onze winkels én onze klanten missen. Maar we staan open voor een nieuwe toekomst en wie weet ontmoeten we onze klanten ergens opnieuw!” Joke, Mariska en Petra Schuurman en hun collega’s willen alle klanten ten slotte nog graag meegeven: “Heel erg bedankt voor alle leuke contacten en gesprekken! Tot de volgende keer, ergens in het dorp hier om de hoek!”

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.