Home / / Wethouder Scheele leest voor in Boekstartcafé

Wethouder Scheele leest voor in Boekstartcafé

OMMEN – De Ommer wethouder Ko Scheele komt woensdag 3 april kinderen tot 4 jaar voorlezen in het Boekstartcafé in Bibliotheek Ommen. Het boek is al uitgekozen: het prachtige prentenboek Kikker is Kikker van Max Velthuis.

In Kikker is Kikker raakt de hoofdpersoon Kikker aan het twijfelen over zichzelf. Zijn vriendjes kunnen allemaal bijzondere dingen. Dat wil hij ook! Maar vliegen, lezen of taarten bakken, dat lukt hem niet zomaar. Wat wordt hij daar droevig van! Hoe lukt het Kikker om weer vrolijk te worden?
Het boek wordt voorgelezen in het Boekstartcafé omdat het prentenboek van het jaar is in de landelijke actie ‘Geef een prentenboek cadeau’. De speciale editie van Kikker is Kikker is vanaf 5 april te koop in de boekhandel voor maar 2 euro.

In het BoekStartcafé in de Bibliotheek Ommen wordt altijd voorgelezen. Het BoekStartcafé is elke woensdagochtend vanaf 10.00 uur. Tegelijk met het voorlezen zijn er altijd wisselende activiteiten voor de kinderen. Dit keer wordt er geknutseld en een eigen Kikker, Eend of Haas gemaakt.

Lees ook

Afsluiting Welsummerweg

DALFSEN – Sinds maandag 14 juni is de Welsummerweg op de N340 afgesloten. De werkzaamheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.