Home / / Wereld Autisme Dag Dalfsen

Wereld Autisme Dag Dalfsen

DALFSEN – Dinsdagavond 2 april wordt in Dalfsen stilgestaan bij ‘Wereld Autisme Dag’. Ouders, partners, kinderen en andere betrokkenen worden door Saam welzijn van harte uitgenodigd in zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22 Dalfsen voor een gezellige en informatieve avond.

Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom en wordt men ontvangen met koffie of thee. Om 19.30 uur zal de film ‘Life, Animated’ starten. De film gaan over Owen, een praatgrage kleuter die op zijn derde ineens in zijn ontwikkeling achteruit gaat. Hij stopt met praten en zijn ouders krijgen te horen dat hij autisme heeft. Plots weten ze niet meer hoe zijn toekomst eruit zal zien en of ze ooit met hun zoon zullen kunnen communiceren.

Na de film is er de gelegenheid om met elkaar na te praten over de film en autisme in het algemeen. De avond duurt ongeveer tot 22.00 uur en is kosteloos, Wel graag aanmelden voor de avond. Bel of mail hiervoor Ilja Bomers, mantelzorgteam Saam Welzijn 0572 – 372882 of i.bomers@saamwelzijn.nl

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.