Home / / Vrijwilligers NL DOET klussen op Cazemierschool

Vrijwilligers NL DOET klussen op Cazemierschool

OUDLEUSEN – Talloze vrijwilligers staken vrijdag en zaterdag de handen uit de mouwen tijdens NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in de gemeente Dalfsen werd op diverse locaties geklust. Zo kwamen bij de Cazemierschool in Oudleusen een groep vrijwilligers (waaronder een aantal jongeren) helpen bij de aanleg van een mooi groen schoolplein.

Op het vernieuwde schoolplein kunnen kinderen heerlijk klimmen en klauteren op een speelbult. Natuurlijk is er ook bestrating zodat ze met karren kunnen rijden en tikkertje kunnen spelen. De kinderen onderhouden de verschillende tuintjes op het schoolplein zelf. In het voorjaar is het tijd voor groot onderhoud.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.