Home / / Voorjaarswandeltocht door Vilsteren

Voorjaarswandeltocht door Vilsteren

VILSTEREN – De Activiteiten Commissie Vilsteren houdt zondag 31 maart, in samenwerking met de stichting ALS, een wandeltocht door mooi Vilsteren en omgeving.

Deelnemers kunnen vanaf de parkeerplaats bij de kerk voor deze voorjaarswandeling vertrekken tussen 10.00 en 13.00 uur voor de uitgezette en gemarkeerde routes van 5, 10 en 15 kilometer. Bij aanmelding ontvangen zij een boekje met informatie over memorabele punten die onderweg gepasseerd worden.
Onderweg is er koffie/thee/ranja en koek te koop. Na afloop van de wandeling kunnen de wandelaars in het Landgoedcentrum, gelegen naast de kerk, genieten van onder andere heerlijke en ter plekke gebakken pannenkoeken, die te koop zijn tegen een schappelijke prijs. Tevens is er een kleine voorjaarsmarkt die georganiseerd wordt door de stichting ALS.

Deelname aan deze wandeling kost 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen. De opbrengst is (deels) voor het behoud en onderhoud van onder andere het Parochiehuis in Vilsteren en voor de stichting ALS. Inlichtingen bij: www.acvilsteren.nl, info@acvilsteren.nl of 0529-458584.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.