Home / / Voorjaarswandeling door de bossen van het Reestdal

Voorjaarswandeling door de bossen van het Reestdal

BALKBRUG – Net als vorig jaar organiseert Socialrun Team Balkbrug (voorheen Roparun Team Balkbrug) weer een heerlijke voorjaarswandeling. Zondag 31 maart kan er tussen 11.00 uur en 13.00 uur gestart worden op verschillende afstanden in de bossen van het Reestdal. De start is op camping Het Reestdal en de finish is op camping Si-Es-An. Dit jaar kunnen de deelnemers naast gewoon wandelen de routes ook hardlopen.

De routes zijn dit jaar vijf en negen kilometer. Er zit een kopje koffie of thee bij in en na de finish kan er bij camping Si-Es-An geluncht worden met soep en bolletjes. De kosten zijn 10 euro voor volwassen en 5 euro voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar. De volledige opbrengst gaat naar de Socialrun. Opgeven is niet nodig.

Stichting Balkbrug in Actie heeft dit jaar gekozen om de Roparun in te ruilen voor de Socialrun, mede omdat deze run dwars door Balkbrug gaat. De estafetteloop over 555 kilometer gaat verder rondom het IJsselmeer. Het evenement vindt plaats in het weekend van 20 tot en met 22 september. Het team van Balkbrug in Actie is hard bezig om het wederom een succesvolle actie maken.

Foto: Socialrun Team Balkbrug

Lees ook

Festival de Vecht gaat aangepast door

OMMEN – Met de onverwachte, nieuwe coronamaatregelen die voorlopig gelden tot 13 augustus moet de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.