Home / / Voorjaarsconcert de Bazuin feest voor jong en oud

Voorjaarsconcert de Bazuin feest voor jong en oud

OMMEN – Het voorjaarsconcert van de Bazuin was een feest voor jong en oud! Onder leiding van Bert Groothedde (Orkest) en Rico Pullen (Slagwerk) werd een afwisselend en verrassend programma gebracht. Dat de jeugd de toekomst heeft werd al snel duidelijk. De jeugdleden van het orkest speelden enthousiast en lieten zien dat muziekinstrumenten verschillende toonhoogtes kunnen hebben.

Ook de leerlingen die de Algemene Muzikale Vorming (AMV) volgen speelden er op los. Dit was terug te zien in het publiek waar menig papa, mama, opa en oma zat te glunderen. Na afloop van het concert werd onder het genot van koffie/ thee of een drankje gezellig nagepraat in het verenigingsgebouw.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.