Home / / Vocalicious pakte uit met swingende jubileumshow ‘Confetti’

Vocalicious pakte uit met swingende jubileumshow ‘Confetti’

OMMEN – Twee keer een volledig uitverkochte zaal in theater de Carrousel, een spetterende show en véél lovende reacties. De jubileumshow van popkoor Vocalicious was vrijdag en zaterdagavond een groot succes.

Met de show wilde het popkoor, dat vijf jaar bestaat, laten zien hoe het gegroeid is. De naam van de jubileumshow, ‘Confetti’, was een bewuste keuze. ‘Confetti’ is feestelijk en heeft allerlei kleurtjes. Het staat voor alle muzikale kleuren en persoonlijkheden binnen het koor”, zegt de organisatie over het gekozen thema.

Vocalicious telt zo’n 70 stemmen. Dirigente vanaf het eerste uur was de Zwolse Margriet Bruggemans. Onder leiding van Karlijn Kunnen, eveneens uit Zwolle, zijn er muzikaal grote stappen gezet en is een groot repertoire opgebouwd.Nederlandse klassiekers als De Dijk en André Hazes, tot entertainers als Justin Timberlake, Avicii enzovoorts. Maar ook muziek van bijvoorbeeld The Eagles, Abba en vele anderen.

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Rick: Voorstelrondje

Ik ben Mark van Dam, 34 jaar en accountmanager bij deze organisatie. Ik werk hier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.