Home / / Voorlichtingsmiddag ‘niet pluis naar veilig thuis’ voor ouderen in Dalfsen

Voorlichtingsmiddag ‘niet pluis naar veilig thuis’ voor ouderen in Dalfsen

DALFSEN – In de Overkant te Dalfsen wordt woensdag 20 maart om 14.00 uur een voorlichtingsmiddag voor ouderen gehouden, met het thema ‘Van niet pluis naar een veilig thuis’. Deze middag is voor iedereen gratis toegankelijk, voor alle ouderen in de gemeente Dalfsen. De thema’s die met sketches verduidelijkt worden zijn onder andere financiële uitbuiting, hulp bij calamiteiten, eenzaamheid. Er zullen professionele forumleden aanwezig zijn die uw vragen kunnen beantwoorden. Aan deze middag werken mee: Frans Kemerink en Ria Heshusius (sketches) Rabobank Vaart en Vechtstreek, Veilig Thuis IJsselland ABSD (Algemene Bond Senioren Dalfsen)en SAAM Welzijn.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.