Home / / Urban Skate Event bij De Spil

Urban Skate Event bij De Spil

NIEUWLEUSEN – Vrijdag 29 maart wordt het buitenterrein van Kulturhus de Spil omgetoverd tot een heus skatepark met werkelijk alle elementen! Skateboard demo’s, skateboard clinics, freerun clinics, een graffiti jam, live DJ en nog veel meer is te vinden op dit Urban Skate Event. Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00 tot 18.00 uur. Kom genieten van de coole tricks van de jongens van Skatescenedrenthe en natuurlijk van de nieuwe lichting skaters uit Nieuwleusen. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om zelf lekker te rollen. Geen kosten en aanmelden niet verplicht.

Lees ook

Vecht kan de toorn van Pluvius nauwelijks aan

OMMEN – Nog geen week geleden was de Vecht een braaf kabbelend riviertje. Het gekanaliseerde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.