Home / / Uitdagend programma bij concert Kunstkring Ommen

Uitdagend programma bij concert Kunstkring Ommen

DALMSHOLTE – Beethoven en Loevendie samen in één programma: Trio Burlesco gaat zondag 10 maart in concertzaal ‘Het Muziekgebouw’ te Dalmsholte de uitdaging aan. De bezoekers aan het zondagmiddagconcert van Kunstkring Ommen worden getrakteerd op een boeiende combinatie van composities.

Saskia Plagge (cello), Arno Stoffelsma (klarinet) en Cathelijne Noorland (piano), hebben niet alleen gekozen voor de al genoemde componisten, maar ook voor Astor Piazzolla en Max Bruch. De leden van Trio Burlesco volgden masterclasses bij Menahem Pressler, namen deel aan het Prinses Christina Concours en werken tot op heden samen met Nederlandse componisten. Ze wonnen diverse muziekprijzen. Saskia Plagge en Arno Stoffelsma zijn verbonden aan respectievelijk philharmonie zuidnederland en het Gelders Orkest. Cathelijne Noorland is o.a. werkzaam voor het Prinses Christina Concours.

Het huisconcert van Kunstkring Ommen begint zondag 10 maart om 15.00 uur, in ‘Het Muziekgebouw’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte. Niet-leden zijn van harte welkom! Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan bij Menzo Bunge (tel. 038 33 189 63). De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt 15 euro.

Trio Burlesco.

Foto: Marco Borggreve

Lees ook

Bingo in het Pluscafé

DALFSEN – Op 24 oktober is er weer een bingo in het Pluscafe van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.