Home / / UDI laat Dalfsen weer bulderen van het lachen

UDI laat Dalfsen weer bulderen van het lachen

DALFSEN – Geheel volgens traditie komt toneelvereniging UDI uit Veeningen dit jaar weer spelen bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg te Dalfsen. De klucht die vrijdag 15 en zaterdag 16 maart wordt opgevoerd heeft als titel ‘‘Tot wederdienst bereid’.

Het stuk vertelt de komische geschiedenis van een rijke jongeman die zijn belofte heeft gegeven aan zijn redder, een oude zeeman, gestand moet doen. Hij zou tot een wederdienst bereid zijn. Vlak voor zijn dood vraagt deze oude zeeman aan de jongeman om zijn pleegkind – de kleine Charlie – verder op te voeden. Dit brengt de jongeman in grote problemen, aangezien hij net gaat trouwen. Ondanks de protesten van zijn aanstaande bruidje en zijn tirannieke tante worden Charlie en oom Olivier, de oude zeebonk die het kind begeleidde, in huis genomen.

Het levert uiteraard de meest komische situaties op, waar ze in Veeningen en in Dalfsen wel raad mee weten. Er komen namelijk heel wat strubbelingen uit voort in dit stuk met een lach en een traan.
Elk jaar krijgt de enthousiaste en ervaren spelersgroep van UDI het voor elkaar de zaal goed op de kop te zetten, maar dan in goede zin…

Maak dit mee en reserveer een zitplaats voor een van de twee avonden. Dat kan info@hetboskamp.nl of 0529-431712. De kosten zijn 7 euro per persoon. Beide avonden beginnen om 20.00 uur.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.