Home / / Turnsters Nieuwleusen door naar districtsfinales

Turnsters Nieuwleusen door naar districtsfinales

NIEUWLEUSEN / WIERDEN – Jasmijn Borger en Lisette van Hulzen, turnsters van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen, hebben zich geplaatst voor de districtsfinales. Afgelopen zaterdag lieten de twee een prima oefening zien in Wierden.

Daar vonden de plaatsingswedstrijden en finales van de 4e divisie plaats. GVN was met een groot aantal turnsters doorgedrongen tot deze finales. Bij de Instap wist Emma Uitslag haar niveau net niet te halen. Ook voor Eva Eikelboom bleek het deelnemersveld te sterk voor een goede plaatsing.

Bij de Pupil 2 liet Noah Hoeve kostbare punten liggen op de brug. Dit kostte haar veel plaatsen, aangezien de verschillen erg klein zijn. Kristy van den Hoogen turnde een stabiele wedstrijd en was tevreden met een 15e plaats. De junior Lotte Hoeve had in de voorronde een zeer goed resultaat geturnd, maar kon het deze dag niet maken.

De senioren wisten de schade te beperken. Daar werden Jasmijn Borger en Lisette van Hulzen alle twee elfde en plaatsten ze zich tevens voor de districtsfinales. Henea van Dijken liet teveel punten liggen op vloer en bleef onder haar niveau steken.

Op zaterdag 30 maart komen er turnsters van GVN in actie op de Play Off 6e Divisie in Hengelo.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.