Home / / Zilver voor turnster Myrle Timmerman van GV Nieuwleusen

Zilver voor turnster Myrle Timmerman van GV Nieuwleusen

EMMELOORD/NIEUWLEUSEN – Turnster Myrle Timmerman van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen heeft afgelopen weekend een zilveren medaille gepakt in Emmeloord. Daar stonden de Play-offwedstrijden van de Vierde divisie op het programma.

Met een eerste plaats op brug wist Myrle de jury te imponeren. Ze mocht het podium uiteindelijk betreden op de tweede plaats. Ook Emma Uitslag kwalificeerde zich voor de finale, zij werd zesde. Pupil 2 turnster Noah Hoeve was de laatste weken druk geweest met de balk en had daar meer zelfvertrouwen door gekregen. Noah turnde een prima wedstrijd en werd knap vierde. Elien Verkleij en Lianne Brassien kwamen punten tekort om door te stromen.

Ook Kristy van den Hoogen was op de goede weg. De verschillen waren erg klein. Kristy moest genoegen nemen met een vierde plaats, maar boekte een goede vooruitgang in vergelijking met de vorige wedstrijd. Esmee Visscher werd elfde en Ilse de Ruiter dertiende. De senioren Nadiah Holtland en Marit Klein konden het op deze dag niet maken. Marit Klein moest uitvallen door een blessure.

Een spannende dag en voor Emma, Noah, Myrle en Kristy een verdiende finaleplaats. Volgende week gaan er turnsters naar Oldemarkt voor hun voorronde van de 6e Divisie.

Lees ook

Margriet Wiedemeyer nieuwe directeur bedrijfsvoering Dimence

REGIO – Margriet Wiedemeyer (1975) start 1 juni als nieuwe directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Wiedemeyer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.