Home / / Tuinkriebels? Wildeboer levert u de materialen

Tuinkriebels? Wildeboer levert u de materialen

Advertorial

Het voorjaar komt razendsnel dichterbij, dan kunnen we weer lekker naar buiten, de tuin in en lekker klussen!
Wildeboer, gevestigd in Nieuwleusen, is de leverancier op gebied van alle soorten folie, kunststofleidingsystemen in de breedste zin van het woord, maar ook voor gronddoek, pompen, graszaden, tuingereedschap, kunststof plaatmateriaal et cetera kunt bij ons terecht. Uniek aan ons concept is de Zeilmakerij, hier wordt werkelijk van alles vervaardigd!

Genieten van het buitenleven

De absolute trend van de laatste jaren is het hebben van een prieel of overkapping in de tuin. Heeft u er één geplaatst dan wilt u er toch ook heerlijk onder kunnen zitten. Helaas zijn er omstandigheden die dit niet mogelijk maken! Wind en regen maar ook de zon en insecten kunnen u die heerlijke momenten in uw tuin ontnemen.

Gelukkig zijn er oplossingen en is de zeilmakerij van Wildeboer bij u in de buurt. Wij maken hier fraaie, op maat gemaakte, tuin- en terraskleden van fijnmazig windbreekgaas of een zeildoek met raamwerken.Ervaren vakmensen ontwikkelen graag, samen met u, oplossingen voor het vervaardigen van kleed passend bij uw situatie.

Naast het maken van terraskleden wordt er nog veel meer gemaakt en gerepareerd. Een kleine greep: kleden over aanhangers, zandbak- vijvernet, bootafdekking, dekkleden en schaduwgaas. Een uitgebreid en gevarieerd assortiment kwaliteitsproducten, dat naadloos aansluit op de vraagstelling van onze klanten. Door de hoogwaardige kwaliteit die wij u leveren kunt u langer genieten van het aangeschafte product. Ook bij kleine opdrachten, wij zullen er alles aan doen het zo goed mogelijk voor u te regelen.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.