Home / / Tot Nut en Vermaak met ‘Groeten van de Veluwe’ op de planken

Tot Nut en Vermaak met ‘Groeten van de Veluwe’ op de planken

VILSTEREN – Tot Nut en Vermaak is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het grote toneelstuk van dit jaar. De toneelvereniging uit Vilsteren gaat dit keer een van de toneelstukken van ‘Familie Bruinsma in de bocht’ spelen, namelijk ‘Groeten van de Veluwe’. Een ware kaskraker om zeker naar uit te kijken.

In deze komedie, geschreven door Carl Slotboom, wint een gezin uit een hoger milieu, bestaande uit meneer en mevrouw Zwaanswijk met hun moeder en hun dochter, de eerste prijs met een cryptogram. De prijs is een week vakantie in een caravan op de Veluwe. Het kamperen is voor deze mensen, die in luxe leven, een volslagen nieuwe ervaring en ze kampen dan ook met ernstige aanpassingsproblemen. Dit geldt niet voor de zwaksociale familie Bruinsma. Vader Sjef, moeder Truus en zoon Boris hebben vaker met dit bijltje gehakt.
De tegenstellingen tussen de beide families leiden tot verschillende confrontaties. De toeschouwers kunnen genieten van de meest absurde situaties vanaf de camping, gesitueerd in een prachtig decor, met een waterval aan grappen geproduceerd door fantastische typetjes.
De voorstellingen zijn op vrijdagavond 22 maart, zondagavond 24 maart en zaterdagavond 30 maart. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur in het Parochiehuis te Vilsteren.
Natuurlijk is er ook weer een fantastische verloting met leuke prijzen, deels beschikbaar gesteld door bedrijven uit Vilsteren en omstreken.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.