Toneelvoorstelling van Kolde’r’ in Hoonhorst

HOONHORST – Toneelgroep Kolde’r’ verzorgt donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart in zaal Kappers een toneelvoorstelling. Ditmaal wordt het blijspel ‘Roef Radtie op vekaanzie’ (Spanien Olé) op de planken gezet, een blijspel van Bernd Gombold, vertaald door Ben ten Veld.

Al twintig jaar gaan Roelof, zijn vrouw Jantje en dochter Wendy op vakantie naar hetzelfde kleine hotel in Spanje. Roelof, een lompe automonteur, komt hier alleen voor het naburige naaktstrand. Zijn vrouw Jantje probeert hem zoveel mogelijk in te tomen. Dochter Wendy heeft haar eigen speciale reden om elk jaar weer met haar ouders mee te gaan op vakantie. Deze keer is opa ook van de partij. Maar in het hotel is er ook nog een andere familie te gast, maar deze zit geheel anders in elkaar. Coba, een bazige vrouw die thuis de broek aan heeft, is samen met haar echtgenoot Siep en zoon Henkie te gast.

Zullen zij genieten van een rustige vakantie in de Spaanse zon en op het Spaanse strand? Een prachtig mooi toneelstuk om een avond te lachen. De avond begint om 20.00 uur. Entree: 7.50 euro per persoon, kinderen t/m 15 jaar 6 euro. Kaarten zijn te reserveren via tel. 0529-401350.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.