Home / / Toneeluitvoering Kunst en Vriendschap in Dalmsholte

Toneeluitvoering Kunst en Vriendschap in Dalmsholte

DALMSHOLTE – Toneelvereniging Kunst en Vriendschap in Dalmsholte staat binnenkort op de planken voor haar jaarlijkse uitvoering. Dit jaar spelen ze het stuk ‘Ome Roef zit in de weg’, geschreven door Christof Wehking.

Ome Roef is vrijgezel en een nogal vervelend mannetje, maar nu hij behoorlijk ziek is hebben de buurvrouwen zich over hem ontfermd. Dat ome Roef een behoorlijke erfenis zal achterlaten speelt natuurlijk een grote rol in de hulp die ze hem bieden. Ze doen het niet voor niets maar verwachten zo de erfenis binnen te kunnen slepen. Maar dan komen er ineens twee dames op de boerderij en lijkt het plotseling beter te gaan met ome Roef en dreigen de buurvrouwen achter het net te vissen…

De uitvoeringen zijn op zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart aanstaande om 20.00 uur bij de Vechtdalkok in Dalmsholte. Indien u verzekerd wilt zijn van een plek kunt u kaartjes reserveren via tel. 0572-372552 ( tussen 18.00 – 19.00 uur) of via het e-mail adres: toneeldalmsholte@gmail.com. Kaartjes die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa worden in de vrije verkoop gedaan.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed publiceert ‘special’ eind dit jaar

LEMELE – Ieder half jaar ontvangen de donateurs van Stichting ’t Lemels Arfgoed een Arfdeeltje. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.